Konstrukcija krova koja ispunjava građevne i fizikalne uvjete toplinske zaštite i zaštite od kondenzata, jedina jamči ugodnu klimu u prostoriji, male troškove grijanja i trajno funkcionalan krov. Svi ti zahtjev jednostavno se mogu ispuniti ugradnjom Bramac Therma, kvalitetnog proizvoda za izolaciju od poliuretana (PIR).

Velika prednost Bramac Therm izolacijskih elemenata jest u tome što se prilikom montaže punom površinom postavljaju odozgo na rogove. Na taj način izbjegavaju se toplinski mostovi koji uzrokuju gubitak topline, a lakše se postižu i potrebne vrijednosti koeficijenta toplinske vodljivosti U(k) nego primjenom dvostrukih rogova između kojih se postavlja uobičajena izolacija.

Koje izolacijske elemente koristiti u koju svrhu?

Postoje tri vrste različite vrste krovnih izolacijskih elemenata od kojih svaka vrsta ima svoju namjenu:

Bramac Therm Pro izolacijski elementi koriste se za novogradnju, kako bi se poboljšao učinak izolacije između rogova, a da se ne moraju upotrijebiti deblji rogovi odnosno smanjiti prostor potkrovlja. Može se upotrijebiti i kod sanacije, ukoliko je osigurana dovoljna zrakonepropusnost.

Saznajte više

Bramac Therm Kompakt izolacijski element s paropropusnim površinskim slojem koristi se za ugradnju na sanaciji krova i novogradnji. Postavlja se preko cijele površine na rogove, čime se izbjegavaju toplinski mostovi.

Saznajte više

Bramac Therm Top je vrlo učinkovit izolacijski element za sanaciju krova i novogradnju koji omogućuje maksimalnu učinkovitost izolacije manjim debljinama materijala. Postavlja se također preko cijele površine na rogove, čime se izbjegavaju toplinski mostovi.

Saznajte više

Izolacijski elementi Bramac Therm Top i Kompakt mogu se postavljati bez daščane oplate, dok je Bramac Therm Pro proizveden na način da može poslužiti kao zamjena za daščanu oplatu. U skladu s Vašim specifičnim potrebama, Bramac Vam također nudi besplatnu uslugu izračuna.

Sve dodatne informacije ili savjete potražite putem besplatnog info telefona 0800 0401 ili na www.bramac.hr

Izvor: BRAMAC POKROVNI SISTEMI d.o.o.

BRAMAC POKROVNI SISTEMI d.o.o.
BRAMAC POKROVNI SISTEMI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja u cijeloj Hrvatskoj kod ugovornih partnera.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi