Nova Bosch dizalica topline Compress 7400i AW

Zaštita okoliša i klime na vrhu su popisa kada je u pitanju uporaba dizalica topline, uz financijske uštede. Ispravnim planiranjem moguće su velike uštede CO₂ u usporedbi s naftom i plinom.

Nova Bosch dizalica topline zrak/voda Compress 7400i AW je zbog svojih kompaktnih dimenzija i niske razine buke posebno prikladna za obiteljske kuće, bez obzira radi li se o novogradnji ili modernizaciji.

Dizalica topline zrak-voda Compress 7400i AW je posebno tiha u radu. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i integriranom difuzoru zvuka ova dizalice topline je gotovo nečujna dok radi, radi se o jednoj od najtiših dizalica topline na tržištu.

Visoka učinkovitost i vrhunska Bosch kvaliteta Compress 7400i AW prilagođava svoje performanse individualnim potrebama korisnika. Ovaj model osigurava visoku uštedu energije uz sezonski koeficijent učinka (SCOP) do 5,1. Također, posebno je jednostavna za ugradnju zahvaljujući fleksibilnim, potpuno opremljenim unutarnjim jedinicama.

Dizalica topline Compress 7400i AW dostupna je u 2 veličine učinka 5 i 7 kW, prikladna za novogradnju (do 300 m2), kao i za renovaciju (ovisno o zgradi).

ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
ROBERT BOSCH d.o.o. Home Comfort
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi