Zatvaranja lođa, balkona i terasa vanjskim žaluzinama i sjenilima

Imati dvorište, vrt, čak samo balkon ili terasu ovih je dana pravi spas. Ostanak doma puno je ljepši kada imamo mogućnost izaći van, udahnuti svjež zrak i opustiti se uz kavu, čitanje knjige ili surfanje internetom na otvorenom.

Ostvarite dodatni popust od 10% na već postojeće popuste na sve vrste tendi.

Boravak kod kuće može biti još sigurniji i udobniji uz Hella pergole i tende, s ponudom mogućnosti zatvaranja lođa, balkona i terasa vanjskim žaluzinama i sjenilima. Omogućite si da vaš boravak doma na otvorenom zahvaljujući našim proizvodima bude ugodan tijekom čitavog dana!

TENDE

Boravak na otvorenom gotovo uvijek ima opuštajući učinak i ponekad nema ljepšeg osjećaja od uživanja u ugodnoj okolini i lijepoj atmosferi. Ipak, ugodno vrijeme na otvorenom mogu pokvariti iznenadne vremenske nepogode i spriječiti vas u odmoru ili druženju s prijateljima.

Kao rješenje za zaštitu vašeg omiljenog područja na otvorenom predlažemo ugradnju tende. Ne samo da će vam pružiti hlad, zaštitu od sunca i uljepšati boravak na otvorenom, već mogu biti i pravi stilski dodatak vašem domu.

HELLA tende su kvalitetno obrađene u detalje te stvaraju slobodni prostor za opušteni boravak u prirodi.

Sve tende se individualno izrađuju po mjeri i pružaju beskonačnu slobodu oblikovanja za arhitekte i investitore: mediteranska lakoća, alpska postojanost, urbani dašak elegancije, zaigranost ili ravne linije – tenda prenosi poruku koja naglašava arhitekturu te funkcionalno i estetski proširuje životni prostor.

Otvorene tende

Otvorene tende se mogu koristiti svugdje gdje se koriste nadstrešnice ili balkoni. Montiraju se ispod nadstrešnica, a izrađuju se po mjeri. Pogon može biti ručicom ili motorom.

HELLA kolekcija platna pruža široki izbor različitih materijala s preko 200 dezena. Tende mogu opcionalno biti opremljene daljinskim upravljanjem. Za maksimalni komfor također su dostupni uređaji za nadziranje vjetra i sunca, kao i senzori za kišu.

Poluotvorene tende

Poluotvorene tende nisu usmjerene na zaštitu nadstrešnica ili balkona, budući da krov tende osigurava potrebnu zaštitu osovine platna i mehanike od vremenskih prilika.

Ostvarite dodatni popust od 10% na već postojeće popuste na sve vrste tendi.

Kao i sve HELLA tende, izrađuju se po mjeri, a pogon može biti ručicom ili motorom. HELLA kolekcija platna pruža široki izbor različitih materijala s preko 200 dezena. Tende mogu opcionalno biti opremljene daljinskim upravljanjem. Za maksimalni komfor također su dostupni uređaji za nadziranje vjetra i sunca, kao i senzori za kišu.

Kasetne tende

HELLA kasetne tende su u uvučenom stanju sa svih strana zaštićene od vjetra i vremenskih prilika te se mogu slobodno postaviti na fasadu. Njihovi elegantni oblici privlače poglede, a u potpunosti se uklapaju u arhitekturu.

Izrađuju se po mjeri, a pogon može biti ručicom ili motorom. Za maksimalni komfor također su dostupni uređaji za nadziranje vjetra i sunca, kao i senzori za kišu.

PERGOLA TENDE

Preseljenjem unutarnjeg životnog prostora u vanjski za vrijeme ljetnih mjeseci, pergole postaju prave oaze udobnosti. Dizajnirane su elegantno i bezvremenski te stvaraju zaštićeni prostor na otvorenom. Pružaju zaštitu od ljetne vrućine, od iznenadnih pljuskova, a mogu poslužiti i samo kao novi prostor na otvorenom.

Idealan je odabir pergola Ventur, bioklimatska pergola s pomičnim aluminijskim elementima koja će vam pružiti zaštitu od sunca i vrućina. Omogućava ventilaciju, osigurava prozračnost i služi kao zaštita od oborina s instaliranom odvodnjom (nosači stupova).

Ovisno o želji kupca, pokrov može potpuno zatvarati svjetlo ili ga propuštati. U skladu sa zahtjevima odabrani su najprikladniji materijali.

Ostvarite dodatni popust od 10% na već postojeće popuste na sve vrste tendi.

Kontaktirajte nas na telefone 01/ 38 79 988, 091/ 38 86 873 i 091/ 30 01 100 ili posjetite naš izložbeni salon u Zagrebu, Zagrebačka cesta 201.

Fotogalerija (14)

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi