Nexe crijep kvaliteta i jamstvo

Imate viziju onoga što želite i sada je morate pretvoriti u stvarnost? Mi smo tu kako bismo vam pomogli, savjetom i rješenjima do kojih možda sami ne biste došli, da dobijete najviše za svoju vrijednu investiciju.

Za sve informacije vezane uz gradnju novog ili rekonstrukciju postojećeg krova obratite nam se s povjerenjem. Naš stručni tim će vam besplatno izračunati potrebne količine materijala. Pošaljite nam nacrt krovišta u .dwg ili .pdf formatu prema kojem ćemo kreirati i poslati Vam specifikaciju potrebnog materijala. Specifikacija uključuje proračun potrebne količine crijepa, specijalnih elemenata i krovne opreme.

Kvalitetan pokrov je postojan na svim vremenskim uvjetima, vodonepropustan, dugotrajan, jednostavan za ugradnju, lak za održavanje. Kvalitetan krov mora imati laku mogućnost rekonstrukcije i treba biti ekološki prihvatljiv. Sve navedene karakteristike ima Nexe crijep koji možete potražiti na prodajnim mjestima NEXE PARTNERA.

Kontakt za besplatan izračun je naš savjetnik za primjenu proizvoda g. Tomislav Karin kojem se možete obratiti putem e-mail adrese: tomislav.karin@nexe.hr

NEXE CRIJEP
NEXE CRIJEP
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi