Zaštita od sunca, s elektroničkim upravljanjem, razvila se u integralni sastavni dio otvorene i moderne arhitekture. Transparentnost i otvorenost, zaštita i sigurnost, jednostavnost i udobnost korištenja, sigurnost ulaganja te modernost i ušteda energije – sve ove stavke uvjetuju inteligentna stručna rješenja.

AUTOMATSKI VEĆA UŠTEDA ENERGIJE

Moderni sustavi za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih pojava mogu vidno povećati uštedu energije, zahvaljujući mogućnosti kombiniranja s inteligentnim upravljačkim sustavima. HELLA nudi mogućnosti upravljanja vanjskom, ali i unutarnjom zaštitom od sunca, u ovisnosti o vjetru, suncu, temperaturi te vrsti i količini oborina. Koji god scenarij da planirate kao investitor i korisnik, rješenja automatiziranog upravljanja tvrtke Hella omogućuju Vam da Vaše pojedinačne želje provedete u djelo te da pritom poboljšate energetsku bilancu Vaše građevine.

Svi HELLA proizvodi dostupni su u pojedinačnim izvedbama, kako bi ispunili sve želje. Ukoliko želite maksimalni stupanj udobnosti, preporučujemo Vam upravljanje putem radio pogona ili preko upravljačke ploče. Osim toga, naše je tende moguće opremiti uređajem za nadzor vjetra, sunca i kiše, kako bi Vam bilo još udobnije.

VEĆI STUPANJ UDOBNOSTI I SIGURNOSTI

Tko se još nije zapitao – kada neki poslovni rok traje dulje od očekivanoj ili ukoliko se čovjek nalazi na godišnjem odmoru: „Da li sam kod kuće ili na poslu sve zaključao, isključio i osigurao?"

Takvi trenuci pripadaju prošlosti, budući da inteligentno stanovanje i rad s automatiziranim uređajima nudi sigurno i udobno rješenje. Važne upravljačke elemente vrlo je jednostavno kontrolirati preko integriranih Bus-sustava. Impulse je moguće zadati preko daljinskog upravljača, mobitela ili računala.
Zahvaljujući programiranju upravljačkog sklopa i senzorima, HELLA sustavi za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih uvjeta reagiraju i automatski na trenutne uvjete okoline. Ovo znači potpunu sigurnost i udobnost.

Susret uma i inovacije

HELLA automatika omogućuje udobno i moderno upravljanje HELLA-proizvodima preko ploče ili Vašeg Smart-Phone uređaja. Čak su moguće i različite postavke i kombinacija s ostalim uređajima. Savršeno rješenje za sve, koji vole modernost i udobnost.

Ovaj, sve veći, aspekt sigurnosti i udobnosti, kojeg HELLA već godinama nudi u okviru svojih proizvoda za zaštitu od sunca i ostalih vremenskih uvjeta, bio je odlučujući u pogledu daljnjih investicija na ovom poslovnom polju. Hella se specijalizirala za individualnu automatizaciju zgrada i industriju. Podlogu za djelotvornost čini izrada koncepata automatizacije, projektiranje specifičnih zadataka u ovom segmentu do instalacije kompleksnih uređaja.

Naša u potpunosti automatizirana rješenja – kratki pregled.

Rezultat gore navedenoga je savršena igra svih električnih kućnih ili uredskih sustava jednostavnim pritiskom na gumb. Tako iz stambenog i radnog svijeta nastaje sigurna zona s inteligentnim sustavom upravljanja. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u strojogradnji i upravljanju u kontekstu strojogradnje, moguće je ponuditi i, naravno, primijeniti, pojedinačne HELLA koncepta za pojedine proizvodne korake.

Daljnje informacije možete pronaći na web stranici HELLA automatizacija.

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi