Bogati asortiman tuš kada nadopunjen je s dvije potpuno nove i inovativne linije: Tempo DeLuxe i Teso DeLuxe!

Aquaestil većinom koristi 100% lijevani sanitarni akril za svoje tuš kade zbog njegovih izuzetnih svojstava te su od ovog materijala izrađene i nove linije. Ugodan na dodir, vrlo jednostavan za čišćenje i održavanje, a zbog svojih protukliznih svojstava i činjenice da se patogene čestice manje zadržavaju na akrilnim tuš kadama, doprinosi zdravlju i sigurnosti.

Dodatna prednost je atraktivan akrilni poklopac sifona, u potpunosti poravnat s površinom tuš kade, za olakšanu upotrebu i održavanje. Ove napredne, moderne i elegantne tuš kade posebne su i po tome što se maksimalno prilagođavaju prostoru vaše kupaonice jer ih je moguće tvornički ali i samostalno rezati unutar određenih gabarita.

Pogledajte bogatu ponudu Aquaestil tuš kada i izaberite idealnu za svoj prostor!

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi