Beskompromisan spoj dizajna i komfora Aquaestil kada bez vidljivog spoja nudi jedinstveno iskustvo užitka – zahvaljujući ugodnoj akrilnoj površini u besprijekorno sjajnom ili svilenkastom mat efektu, bešavno spojenoj oblozi i tvornički integriranim elementima.

Inovativne samostojeće kupaonske kade dostupne su u brojnim varijantama; centralnim samostojećim u punom značenju te riječi, izvedbama namijenjenim za montažu u kut ili za montažu na jedan zid te posebnim izvedbama namijenjenim za ugradnju u nišu. Premium kade bez vidljivog spoja dolaze u nekoliko linija – Metauro Free, Victoria Free, Colorado Free i Plane Easy, a svaka linija nudi karakteristične detalje dizajna kako bi se u potpunosti uklopila u Vašu viziju idealne kupaonice. Odabirom jedne od ovih linija mogućnosti tek počinju, a idući su koraci odabir izvedbe, boje i dimenzije.

Metauro Free će Vas oduševiti brojnim opcijama i varijantama stvorenima za kreiranje Vaše kupaonice bez kompromisa. Ova linija samostojećih kada odlikuje se elegantnim dizajnom, udobnošću te jednostavnošću montaže. Kade linije Metauro Free dostupne su u centralnim, kutnim te izvedbama namijenjenim za montažu na zid.

Victoria Free i Colorado Free linije su elegantnih i modernih kada s ugrađenim postoljem i nevidljivo spojenom oblogom. Kao i ostale linije Aquaestil kada bez vidljivog spoja, kade Victoria Free i Colorado Free dolaze i s tvornički ugrađenom preljevno-otočnom garniturom sa „slot“ preljevom i „klik-klak“ ventilom sifona. Dostupne su u kutnim te posebnim varijantama za nišu.

Plane Easy je jedinstvena kupaonska kada s integriranim staklenim vratima koja omogućuju olakšani pristup unutrašnjosti kade. Zahvaljujući pomno dizajniranom mehanizmu, vratima se jednostavno rukuje, a napredno brtvljenje osigurava bezbrižno uživanje u kupanju ili tuširanju.

Svaki aspekt novih Aquaestil kada bez vidljivog spoja predstavlja evoluciju spram tradicionalnih kupaonskih kada. Bez obzira govorimo li o dizajnu oblikovanom s izuzetnom pažnjom prema svakom detalju, iznimnoj kvaliteti izrade koja pruža nevjerojatan osjećaj robusnosti ili pak jednostavnosti montaže, nove linije kupaonskih kada Aquaestil u svakom pogledu postavljaju novi standard kupaonskih kada.

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi