Alphacan na tržište lansira svoj novi prozorski sustav Alpha Extreme.

Alpha Extreme predstavlja savršen spoj vrhunskih značajki. Prije svega, njegove minimalističke i savršeno kvadratne linije zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih arhitekata i dopuštaju maksimalno troslojno staklo od 56 mm.

Suvremenim dizajnom njegovih 7 komornih profila krila i okvira te s tri razine nepropusnosti Alpha Extreme postiže optimalne toplinsko-akustične izolacijske vrijednosti. Osim što omogućuje uštedu energije, kod Alpha Extreme-a okoliš je protagonist, jer će dio profila biti izrađen koekstruzijom recikliranog PVC-a, čime se stvara bolja ekološka ravnoteža. Alpha Extreme osigurava najvišu razinu nepropusnosti i toplinsko-zvučne izolacije.

Uz inovativnost i učinkovitost, Alpha Extreme prednjači zbog svoje ekskluzivne kombinacije modularnih profila u svojoj premium verziji. Njegove prednosti proizvođaču omogućuju rješenja koja uključuju više od jednog materijala, odnosno aluminij ili drvo zajedno s PVC-om, te omogućavaju zamjenu kod već ugrađenog prozora.

Ekskluzivni detalji

Alphacan nastavlja tradiciju pretvaranja prozora u ekskluzivni dekorativni element u okruženju u kojem se nalazi, nudeći jedinstvene prijedloge uređenju ekterijera i interijera. Opsežna paleta boja sada uključuje više od 45 folija u rasponu od najklasičnijih do metalik boja, također s efektom drveta sa svilenkastom teksturom i mat završnim slojem. Zanimljiva opcija je i Total Color.

Zahvaljujući novoj tehnologiji, Alphacan postiže potpunu pokrivenost profila s ekskluzivnim estetskim rezultatom ujednačenosti završne obrade bez razlika u boji između unutarnje i vanjske strane prozora. Zahvaljujući novoj tehnologiji ispisa, Alphacan može izvesti i projekte po narudžbi prema željama krajnjeg kupca.

Ova usluga zove se Mydesign i omogućuje beskonačne tehnike uređenja (teksture, motivi ili slike...). Ruku pod ruku s estetikom, proizvod zadržava izvrsnu tehničku izvedbu u smislu toplinske i zvučne izolacije, a prozor se stapa s unutarnjim namještajem. To je sistem uređenja unutarnje površine prozora, rješenje koje omogućuje prilagodbu završnih obrada i daje jedinstveni stil svakom okruženju.

Još jedan od Alphacanovih noviteta je Total Look, kolekcija koja nudi pet dekoracija s LongLife antibakterijskim tretmanom, s efektom drva, proizvođača Luxpan Srl, rješenje koje omogućuje kombinaciju istog premaza na unutarnjim vratima i prozorima. Prozor, zahvaljujući proizvodnim procesima Alphacana, ima različite tehničke karakteristike koje ga čine prestižnim u sektoru prozora i vrata:

  • Bolja toplinska izolacija
  • Izvrsna zvučna izolacija
  • Veća mehanička stabilnost i veća nepropusnost

Ostale novosti

Osim već spomenutog, Alphacan predstavlja i druga rješenja:

HST: sustav namijenjen za velika vrata koji omogućuje izvedbu velikih ostakljenih površina, uz mogućnost ugradnje aluminijskog praga u ravnini s podom. Ima ojačani štok i visoku učinkovitost u smislu propusnosti na atmosferske utjecaje.

Sustav HST, s unutarnjim završetkom MyDesign Ivory Wood i grafitno sivom vanjštinom

Alpha Luce: sistem koji omogućuje više rasvjete s minimalističkom estetikom ravnog dizajna. To je rješenje koje stvara jedinstveni stil obzirom na mogućnost prilagodbe. Moguće je vanjsko nanošenje aluminijskih obloga (bilo koja RAL boja), uz mogućnost reprodukcije metalnih efekata.

Prozor Alpha Luce

Art Sliding klizni sistem s inovativnim, jednostavnim otvaranjem i izvrsnim brtvljenjem. Nudi visoku otpornost na atmosferske utjecaje, zajamčenu kvalitenom sistemu brtvljenja i okovima sa višestrukim točkama zatvaranja.

Prestigio Alu sistem aluminijskih poklopaca za vanjsku ugradnju s mehaničkim spajanjem na profil. Održava toplinsku i akustičnu izvedbu nepromijenjenom. Omogućuje prilagodbu vanjske estetike za jedinstveni stil i dostupan je u bilo kojoj RAL boji, s mogućnošću metalik efekata.

S više od 50 godina iskustva u proizvodnji PVC profila za prozore i vrata Alphacan je postao referenca u Italiji i Francuskoj te međunarodno priznat brand. Od 2020. godine dio je grupe Alphapro, zajedno s Profialisom, te ima šest proizvodno-prodajnih pogona u Francuskoj, Italiji i Hrvatskoj, s ukupno 450 zaposlenih.

ALPHACAN d.o.o.
ALPHACAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža preko kooperanata na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi