ALPHA EXTREME - MODULARNI KONCEPT inovativan proizvod sposoban odgovoriti istovremeno na potrebe i očekivanja krajnjeg kupca i proizvođača stolarije.

Upravo je s tim ciljem Alphacan pristupio dizajniranju svog novog asortimana najnovije generacije minimalnih profila Alpha Extreme Modular. S modularnom verzijom, sve značajke najnovije linije stvorene u kući Alphacan poboljšane su i napravljeno iznimno fleksibilno. Alpha Extreme Modular omogućuje dobivanje minimalističkog krila vrata s homogenom unutarnjom površinom, bez prisutnosti lajsne za ostakljivanje.

Pogodno za izradu različitih vrsta krila, kombinirajući različite profile po želji, ovisno o potrebama i raspoloživosti. Dizajn je suvremen i modularan: jednostavne i pravokutne linije, širok izbor boja (43) i prestižne završne obrade (efekat drveta, metalik, dizajnerske teksture) kako na vanjske i unutarnje strane. Mogućnost individualne prilagodbe na zahtjev - MyDesign tehnologija - samo za unutarnju stranu prozora. Tanak Alpha Extreme Modular omogućuje veći prolaz svjetlosti, 30% više od uobičajenog PVC prozora, što vam omogućuje elegantno i svijetlo okruženje, čak i s velikim panoramskim prozorima.

Tehnička izvedba proizvoda uvijek ostaje odlična, s izvrsnim vrijednostima brtvljenja i termo-akustičke izolacije u različitim ispitivanjima certifikacije kvalitete. Alpha Extreme Modularne brtve dostupne su u raznim bojama i omogućuju slaganje boja baza u savršenim kombinacijama i podudaranje boja; izrada konačnog proizvoda s fokusom na svaki detalj.

ALPHACAN d.o.o.
ALPHACAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža preko kooperanata na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi