Akumulatorska vrtna pila STIHL GTA 26 idealan je alat za radove na drvetu; od rezanja grana u voćarstvu i kirurgiji drveta, poslova usitnjavanja krupnijeg zelenog otpada, kao i kod rezanja građe pri izradi manjih komada namještaja i predmeta od drva. S ovom laganom i okretnom pilom brzo ćete i učinkovito formirati ukrasno grmlje, a početne radove pri uzgoju i formiranju voćaka i trsja obaviti ćete s lakoćom, jer vam ona nudi autonomnost i široko polje primjene.

Pored toga, ovo je omiljen alat za one koji će se rado okušati pri poslovima uljepšavanja i obogaćivanja svog okoliša zanimljivim i funkcionalnim komadima kojima ćete ostvariti svoju kreativnost. Brz i precizan lanac, nevezanost za električni priključak, kao i neopterećenost teškim, složenim motornim pogonskim uređajem čine ovaj stroj pravim alatom za razne poslove pri uređenju zelenila i okućnice.

Vrtna Aku pila GTA 26 isporučuje se opremljena praktičnom torbicom za pohranu uređaja, alata i pribora, no osim toga, torbica omogućava vješanje navedenog kompleta na zid u vašoj garaži, alatnici ili podrumu. U opremi ove pile nalazi se i punjač za akumulatorsku bateriju te bočica maziva za podmazivanje lanca.

Poslovi koji obilježavaju primicanje proljetnog buđenja naših nasada nikad nisu bili jednostavniji – odaberite STIHL akumulatorski uređaj i pomozite Prirodi da radi s vama i uz vas!

UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
UNIKOMERC-UVOZ d.o.o.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi