ACO Self® rešetka za stabilizaciju šljunka je inovativni sustav za stabilizaciju drobljenog ili oblog kamenog granulata kojeg je moguće u potpunosti reciklirati. S heksagonalnom saćastom strukturom napravljenom iz recikliranog polipropilena, rešetka za stabilizaciju osmišljena je da osigura snažan i čvrst temelj za primjenu šljunka na stazama, prilazima, vrtovima, kampovima, parkiralištima i krovnim površinama.

Kao rezultat toga, nema više izobličenja, a Vaš pokrov ostaje ravan, bez kanala, rupa i hrpa kamenja. Korištenjem ACO Self® stabilizacije šljunka s vodopropusnim geotekstilom rezultira poboljšanim učinkom odvodnje površine. Nema potrebe za sanacijama niti zaostalih lokvi. Postavljanje je vrlo jednostavno i brzo, budući da se pojedinačni elementi redaju slobodno jedan do drugog. Nije potreban dodatni sustav sidrenja ili spajanja elemenata.

Ugradnjom rešetki dobivate stabilnu vodopropusnu površinu prikladnu za hodanje i vožnju. Ispuna ukrasnim oblutkom ili drobljenim kamenom u raznim bojama omogućava individualni dizajn.

 

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi