Na granici između neba i mora

Na samoj morskoj obali smjestila se jedna od najluksuznijih dubrovačkih vila koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sa svih strana i kutova prostorija isprepliće se plavetnilo neba i kristalno čistog Jadranskog mora gdje se brišu granice unutarnjeg i vanjskog svijeta. Veliki grijani prelijevajući bazen, sauna s pogledom, pogled iz svakog kreveta, veličanstveno zdanje visokog dizajna, staklene stijene koje naglašavaju prozračnost otvorenog prostora, lift koji povezuje sve etaže, tek su dio luksuza koji je svoje mjesto našao u luksuznoj Villi Chiari.

Ogromna unutrašnjost kuće prostire se na 700 četvornih metara preko 3 etaže koje su međusobno povezane stepeništem i liftom. Moderno uređen interijer s dizajnerskim detaljima i panoramskim pogledom prema horizontu pobuđuju osjećaj sofisticiranosti.

Impresivne građevine, elegantne i moderne zahvaljujući aluminiju

Aluminijski prozori i vrata prikladni su za objekte različitih namjena jer svojom izvedbom mogu zadovoljiti sve mehaničke i estetske zahtjeve suvremenog doba. Aluminijske konstrukcije zapravo nemaju dimenzijskih ograničenja, što omogućuje izradu glomaznih i vrlo visokih oblika te su pogodne za velike otvore budući da se ovaj materijal karakterizira kao lagan, ali ujedno čvrst, izdržljiv te vrlo postojan i otporan na različite atmosferske utjecaje, otporan na koroziju i fleksibilan.

Savršeno odgovara modernom dobu u kojem se oslanja na jedinstvo energetske učinkovitosti, kvalitete, estetike te svojim kretanjem prema minimalizmu i ravnim površinama odgovara današnjem poimanju luksuza.

Aluminijske podizno klizne stijene i prozori pouzdane kvalitete i vrhunskog dizajna

Lokacija vile, moderan i luksuzan stil definirao je i izbor prozora i vrata pa su logičan izbor bile podizno klizne stijene renomiranog proizvođača Schüco. Sistem ASS 70.HI  je visoko termalno izolacijski aluminijski klizni sistem kojeg  odlikuje odlična vodonepropusnost, zvučna izolacija i protuprovalni sustav do WK2. Ud - vrijednosti < 1.3 W/m²K su moguće zbog novog modularnog profila izolacije. Sa velikom širinom otvaranja i jednostavnim rukovanjem, nudi novo rješenje za velike projekte i luksuzne domove.

U kombinaciji sa prozorskim sustavima Schüco AWS 75.SI.+ (super insulation) profili odgovaraju najstrožim uredbama o uštedi energije te se po izolacijskim svojstvima mogu mjeriti s PVC 5-komornim profilima te su prikladni za ugradnju u niskoenergetske objekte. Zahvaljujući inovativnim prekinutim toplinskim mostovima sa spužvom i višekomornoj središnjoj brtvi velikih dimenzija, ispunjava najviše zahtjeve u pogledu toplinske zaštite s koeficijentom prolaska topline kroz profil od samo Uf=1,3 W/m2K.

ZAŠTO ODABRATI A.B.S. STOLARIJU? Tvrtka A.B.S. svojim kupcima nudi kvalitetnu solariju s kojom će svaki objekt, bilo da se radi o obiteljskoj kući ili luksuznoj kući za odmor, zablistati u jednom sasvim novom ruhu te pružiti visoke performanse i odlične karakteristike, a sve to zahvaljujući spoju gotovo tri desetljeća dugoj poslovnoj tradiciji, vrhunskim materijalima, najmodernijim tehnologijama te stručnom i educiranom osoblju. Stručni tim tvrtke A.B.S rado će pomoći oko odabira nove stolarije te se po potrebi pobrinuti za brzu i besprijekornu montažu, a na sve kupljene A.B.S. proizvode koje stručnjaci tvrtke i ugrade, kupci dobivaju višegodišnju garanciju i osiguran servis.

OBJEKT:

  • Privatna vila – Villa Chiara

LOKACIJA:

  • Zaton, Dubrovnik

STOLARIJA:

  • A.B.S., aluminijska stolarija

SISTEM PROFILA:

  • Schüco ASS 70.HI, Schüco AWS 75.SI

Foto: Nikola Matić

Fotogalerija (6)

A.B.S. d.o.o.
A.B.S. d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža na području cijele Hrvatske. Proizvodi su dostupni i na području Austrije, Italije, Slovenije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi