Već desetljećima tvrtka GROHE AG na tržište plasira inovativne, dizajnom vođene i nagrađivane kupaonske i kuhinjske proizvode. Tako je vrlo plodna godina za inovacije bile i prethodna, 2019. godina.

Donosimo kratki osvrt na godinu uspjeha!

Preko 500 novih proizvoda predstavljenih na sajmu ISH

Rekordan broj inovativnih proizvoda predstavljen je na godišnjem industrijskom sajmu ISH 2019., uključujući nove boje za završne premaze i rješenja za pametne domove. Posebno treba istaknuti ICON 3D, prvu GROHE 3D printanu metalnu slavinu o kojoj ćemo više pisati nešto kasnije.

Pogledajte osvrt na najbolje proizvode sa sajma ISH!

Dodjela nagrada Archiproducts Design Awards 2019.


Iskušavanje novih mogućnosti 3D ispisa

GROHE ATRIO ICON 3D svojim je konceptom i dizajnom osvojio žiri Archiproducts. Sa svojom zadivljujućom i elegantnom siluetom i vrhunskom funkcijom, ispisana metalna slavina GROHE Icon 3D značajni je tehnološki uspjeh te unaprjeđuje način izrade slavina.

Otkrijte kako je GROHE Design Studio u potpunosti obnovio naša dva najkultnija arhitektonska dizajna slavina.

Sa Icon 3D otvara se potpuno novi način razmišljanja o dizajnu proizvoda u budućnosti.

Nagrada za sanitarni brand godine


Prestižna titula Red Dot

Tvrtka GROHE godinu je zatvorila tako što je proglašena sanitarnim brandom godine na prestižnoj dodjeli nagrada Red Dot Awards. Žiri je istaknuo izvanrednu kvalitetu i dosljednu komunikaciju branda GROHE kao razloge za pobjedu.

Pročitajte više o nagradama!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi