Prije nego krenete na samo uređivanje kupaonice razmislite što biste htjeli. Dobro je pogledati neke ideje, razne slike, informirati se o namještaju za kupaonicu, pločice i slično. Jednom kada uredite kupaonicu, nju ćete imati godinama zato nemojte žuriti. Kupaonica je mjesto opuštanja, pa izgled također mora biti opušteni te uređen baš po vašoj mjeri.

Ako imate malu kupaonicu onda će vjerojatno uređenje biti malo teže, ali i to se može. Smjestite prvo ono najbitnije, kadu ili tuš kabinu, wc, umivaonik te možda i veš mašinu. Kada to sve smjestite tada ćete vidjeti koliko imate prostora i što biste sve još mogli staviti unutra. Nemojte samo pretjerivati, previše elemenata u kupaonici može dovesti do skućenog prostora koji ne želite. Imate li mjesta postavite neke kupaonske elemente za ručnike, te ostale stvari za higijenu koja vam je tamo potrebna. To mogu biti viseći elementi ili neki ormarić. Umivaonici koji dolaze sa ogledalima često također imaju male ormariće koji vam također mogu poslužiti za pohranu stvari. Vrlo su bitne i neke male stvari poput čašica za četkice za zube, posudice za tekući sapun, stalažice za tuš kabinu za šampone i gelove za tuširanje. Ima različitih dizajna, dezena pa i boja, birajte prema bojama pločica.

Za kupaonske tepihe je bitna neklizajuća podloga, pa pripazite što kupujete kako ne bi došlo do nezgoda. Za dekoracije se danas vrlo često stavljaju i biljke, birajte neke manjih dimenzija i koje će podnijeti vlagu i toplinu. Razne svijeće i vaze sa umjetnim cvijećem ili mirišljavim potpurrijem će se također odlično uklopiti kao zanimljiva dekoracija. Trebate li malo boja u svojoj kupaonicu to možete dobiti sa ručnicima u jačim bojama ili pak zanimljivom bojom tepiha. Inspirirajte se raznim idejama, prošetajte malo i razgledajte kako su uređene kupaonice u nekim dućanima, to će vam pomoći da svoju kupaonicu pretvorite u oazu opuštanja.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi