Inspiraciju možemo zaista pronaći bilo gdje. Treba samo malo uključiti maštu. Recikliranje je uvijek in i ono što sami izradimo zasigurno će uvijek imati veću vrijednost od onog kupljenog. Vaš podrum ili tavan sigurno sadrži dosta starih stvari koje možete iskoristiti, a u ovu kategoriju pripada i recikliranje starih bačvi od vina.

Trebate li novu garnituru za terasu ili vrt, napravite ju od bačvi, boju birate sami, a oduševit će vas krajnji rezultat. Također je odlična ideja za tegle za cvijeće, pogotovo ako imate veliki vrt. Ostavite ih u visini i obliku kakve jesu ili ih pak malo obradite. Na vama je odluka. Odlično će se uklopiti i kao stolić za dnevni boravak. Potrebna je samo gornja ploha, staklo ili drvo i to je to. Vaši kućni ljubimci mogu dobiti i novu kućicu ili krevetac za spavanje i odmaranje.

Velike vinske bačve odlične su za vanjski hladnjak za pića. Izrežite ju na sredini, napravite poklopac, stavite na neko postolje te bačvu napunite ledom. Jednostavnije ne može. Ljuljačka u vrtu od vinske bačve bit će odličan i poseban dodatak dekoraciju dvorišta, a klinci će ju naprosto obožavati. Kako god iskoristili stare bačve od vina krajnji rezultat će vas oduševiti a vjerojatno i potaknuti da dalje reciklirate stare stvari.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi