Recikliranje je uvijek in, pogotovo kada nešto sami napravimo. Ima puno starih stvari koje možemo iskoristiti, te nam mogu biti korisne kod spremanja stvari. Samim recikliranjem štedimo novac, a izrađene stvari možemo i pokloniti.

Kutije od cipela najčešće bacamo, osim ako ne držimo cipele u njima. One se mogu jako dobro iskoristiti te možemo izraditi korisne stvari od njih, ali i one dekorativne. Kutije od cipela možemo iskoristiti tako što ćemo od njih napraviti malu kutiju sa dvije ili tri ladice. Takva mala kutija može poslužiti za razne sitnice poput nakita. Kutije se mogu obući u neku tkaninu ili papir za zamatanje te postati spremnici za razne stvari. Obucite kutije u špagu te od njih napravite košare za ručnike. Ukrasite ih te ih objesite na zid. Bit će odlične police, samo treba paziti što ćete staviti u njih kako ne bi bile preteške. Sakrijte kablove pomoću kutije. Ukrasite ju po želji te izradite rupice za žice. U kutiju stavite produžni kabel te uštekajte kablove za mobitele ili tablete. Kroz rupice provedite žice i to je to.

Razveselite svoje najmlađe, izradite kućicu za lutke ili malu garažu za autiće. Iskoristite poklopce od kutije te ih ukrasite po želji i objesite na zid umjesto slika. Uz ove ideje vam možda još koja ideja padne na pamet. Iskoristite kutije od cipela, koju god ideja da uzmete nećete pogriješiti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi