Koliko ste samo truda uložili u renoviranje svog životnog prostora? Onu bespotrebno golemu spavaću sobu pretvorili ste u dvije dječje, proširili ste kupaonicu i napokon dobili svoju oazu njege i ljepote o kakvoj ste oduvijek sanjali, kuhinja je dobila svoj prekrasni novi otok, zidovi blistaju u kombinacijama blijedoružičaste, svijetlozelene i boje lavande – ma da se smrzneš!

D-d-d-dobrodošli kući!

A onda se i doslovno smrzneš. Povratak s Božića kod djeda i bake, otvarate svoja nova protuprovalna vrata, a u stanu vas dočeka hladnoća koja izjeda iznutra.

Brzo palite sve grijalice, kalorifere i klima uređaje koje imate na raspolaganju dok se članovi vaše obitelji stiskaju jedno uz drugo na vašoj raskošnoj novoj kutnoj garnituri pod spasonosnim teretom bezbrojnih popluna i pokrivača.

Vaš dom, slatki dom, učas se pretvorio u snježno kraljevstvo kojemu će trebati sati i sati – i goleme količine električne energije – da se opet pretvori u carstvo ugode za koje ste pri renovaciji iskeširali velike i teško zarađene novce.

Toplina dolazi iznutra

Da, razmišljali ste o svakom detalju među vašim zidovima, ali ste zaboravili obratiti pažnju na ono što se unutar tih zidova nalazi. I sada iz mjeseca u mjesec plaćate ceh svojoj nepromišljenosti.

A mjesečni računi su mogli biti i više nego duplo niži samo da ste u svoje zidove ugradili kvalitetnu izolaciju! Bez dobre izolacije, naime, nema dobre renovacije.

ROCKWOOL izolacija od kamene vune sačinjena je od prirodnih biorazgradivih materijala koji desetljećima zadržavaju svoje vrhunske karakteristike kako bi renovacija doma uistinu bila zahvat koji se obavlja samo jednom u životu.

Izolacijom od kamene vune vaš životni prostor održava ugodnu temperaturu u svako doba godine, što znači da ljeti nećete morati trošiti energiju i novac na hlađenje, a zimi na grijanje svojih studenih prostorija. Zamislite koliko je to uštede na mjesečnim računima!

Najbolja prirodna zaštita

Pritom vas ROCKWOOL kamena vuna vrhunskom učinkovitošću štiti od vlage, plijesni i gljivica, pruža neprikosnovenu zvučnu izolaciju pa vam izvanjska buka neće remetiti mir i tišinu ni u najvećim prometnim gužvama.

Uz to vas čuva i od požara jer je negoriva. Renovacija je fantastična odluka kojom ćete olakšati život svoje obitelji, ali i podići cijenu vaše nekretnine. Zato dobro razmislite čime ćete ispuniti svoje zidove.

Izolacija ROCKWOOL kamenom vunom jednokratno je ulaganje koje desetljećima osigurava ugodu življenja vašim ukućanima i štedi vaš kućni proračun kako biste svoj teško zarađeni novac mogli trošiti na stvari koje vas vesele, a ne na nepotrebno visoke račune.

Izolirajte, renovirajte – i doživotno uživajte!

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi