Dječja soba i nije baš lagana za uređivanje, treba puno planiranja kako bi djeca unutra bila sigurna i kako bi im se pružilo sve što trebaju. Za onu malo stariju djecu koja su već dobra svladala hodanje pa i penjanje pa drveću, bilo bi zaista kul kada bi imali svoj vlastiti zid za penjanje i to u svojoj sobi.
Pokušajte osmisliti što biste mogli napraviti kako bi se vaše dijete s veseljem igralo u svojoj sobi i sa svojim prijateljima.

Na razne načine se može urediti dječja soba koja bi pružala djeci jedan dio sobe kao malo igralište. Jedno od takvih mjesta je zid za penjanje. Dovoljno je jedan zid obojati u neku ludu boju te pričvrstiti stijenu za penjanje. Ovo neće zauzimati puno prostora, a zid može biti i dekorativni kada se po njemu ne penje. Također, ispod zida možete staviti stručnjaču iz sigurnosnih razloga. Zid ne mora biti visoko postavljen, a možete ga staviti i do kreveta na kat pa se vaše dijete može i popeti da ide na spavanje. Za vrijeme zimskih dana, ovo je super solucija da se dijete i dalje kreće, a ne da sjedi ispred tv-a ili kompjutera.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi