Kako bismo vam olakšali dileme oko odabira podova za vaš životni ili poslovni prostor predstavljamo ponudu Inter Dompanela.

Radi se tvrtki koja više od 20 godina zastupa njemačku tvornicu Kronotex – najvećeg proizvođača medijapana na svijetu, laminatnih podova izuzetne inovativne tehnologije, visokih otpornosti i posebnih struktura koje pripadaju grupi laminatni parketi.

Inter Dompaneli trenutno imaju mnogo novosti, od novog laminata Herringbone (slaganje riblja kost) do toga da sav viši rang u proizvodima AC5-33 Amazone, Robusto, Mammut i Mammut+ ima poboljšanje na vlagu u HDF nosivoj ploči i gornjem zaštitnom sloju.

Usavršili su i nosivu ploču laminata te je gornji sloj otporniji na vodu.

Jedan od razloga poboljšanja laminata je u tome što se laminatni pod sve više montira i u kuhinje pa je poželjno da bude otporan na vodu i vlagu. Na primjer, u podovima AQUA Robusto dodatno je impregnirana nosiva ploča i gornji sloj može izdržati stajaću vodu 24 sata.

Fotogalerija (5)

INTER DOMPANELI d.o.o.
INTER DOMPANELI d.o.o.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske - veleprodaja.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi