Činjenica 1:

  • Weitzer ponuda

Weitzer parket nudi odlična rješenja u svojoj ponudi: parket bez održavanja, zdravstveno pogodni parket i parket s redukcijom prohodnog zvuka. Iz izabranog Weitzer parketa tvornica Weitzer izrađuje pripadajuće stepenice po mjeri – u odabranoj vrsti drveta, nijansi, formatu i površinskoj obradi.

 

Činjenica 2:

  • Lako održavanje

Nude parket s površinom bez održavanja koji zahtjeva samo nježno čišćenje zahvaljujući NANO tehnologiji. Kreirani su jedinstveni višeslojni nanosi duboko prodirajući koji garantiraju dugoročno korištenje bez održavanja parketnog poda.

Činjenica 3:

  • Zdravstveno pogodan

Nude parket koji je zdravstveno pogodan – antialergik, antistatičan i pogodan za ljude koji imaju problema s otežanim disanjem i dišnim putevima. Higijena i zdravlje čovjeka ima je na prvom mjestu, stoga tome posvećuju najviše vremena i pažnje.

Činjenica 4:

  • Zaštita okoliša – podupiranje projekata zaštite šuma

Koriste drvo iz kontroliranih izvora, 50% dolazi iz Austrije, a ostalo iz zemalja iz okruženja pa i Hrvatske. Ne koriste egzotična drva već raznim inovativnim postupcima (dimljenje, UV sušenje, nijansiranje) postižu bilo koju nijansu uz inteligentna rješenja za sve namjene i zahtjeve. Podupiru projekte zaštite šuma organizacije Belantara.

Činjenica 5:

  • ProStrong inovativno lakiranje, OKO Test najjači lak u klasi 18 europskih proizvođača

Prema testiranju neovisnog njemačkog OKO Test Magazina za testiranje i provjeru kvalitete Weitzer parket kolekcije ProStrong lakiranja pobijedile su u svim kategorijama između 18 europskih proizvođača parketa.

Testirana je i provjeravana u kategorijama: parket u praksi (otpornost na habanje, postojanost), ekološki razmjer i odnos kvalitete i cijene. Također, nude posebnu pogodnost za podna grijanja te površinske zaštite za sve vrste prostora.

U ponudi imaju i masivne egzotične parkete, daščane parkete velikih dimenzija pogodnih za podna grijanja, kao i stepenice za iste. Tehnička rješenja neka Vas ne brinu – prodajni savjetnici zajedno s provjerenim kooperantima – parketarima (koji su svi redovno pohađali Weitzer periodična školovanja te su naši višegodišnji suradnici) ponudit će optimalno tehničko rješenje glede Vaših želja oblika i izvedbe uz realne mogućnosti s obzirom na Vašu situaciju i zahtjevnost stepenica.

INTER DOMPANELI d.o.o.
INTER DOMPANELI d.o.o.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske - veleprodaja.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi