S 9000, GEALAN-acrylcolor® GOLD

GEALAN-acrylcolor® rezultat je revolucionarnog pristupa tehnologiji - spoj izuzetne otpornosti i estetske sofisticiranosti. Izrađen kroz inovativni proces koekstruzije, i samim time ne samo da odražava, već i oplemenjuje svako okruženje, donoseći harmoniju boja privatnom korisniku i inspiraciju industiji. Preko 40 godina iskustva i dosljednog istraživanja i razvoja u PMMA završnoj obradi prozorskih profila – to je ono što GEALAN-acrylcolor® predstavlja. Svestrana površina nudi sustave u klasičnom ili modernom dizajnu, za svaku situaciju ugradnje – dostupna u širokoj paleti boja.

S 9000, GEALAN-acrylcolor® RAL 7016

GEALAN-acrylcolor® površine nude se za različite sustave profila u svim dubinama gradnje. Bilo povijesne stare zgrade ili moderna arhitektura; bez obzira jesu li prozori, kućna vrata, balkonska vrata ili klizna rješenja. Proizvodnja GEALAN-acrylcolor ® profila neprestano se nadograđuje i proširuje, tako da GEALAN danas nudi rješenja za širok spektar građevinskih situacija.

Kroz vrtlog trendova i promjena, GEALAN-acrylcolor® je poput vječnog umjetničkog djela - simbol izdržljivosti, konstanta stila i osobnosti koji oblikuje prozore diljem svijeta već preko četiri desetljeća. Dokazana kvaliteta i beskrajna raznolikost boja postaju ključni element svake arhitektonske vizije. GEALAN-acrylcolor® je više od samo prozora - to je način života, to je izjava o stilu i eleganciji koja se uvijek izdvaja.

S 9000 AD, GEALAN-acrylcolor® RAL 9006

GEALAN-acrylcolor® postavlja mjerila za PVC prozore

  • Jedinstveni postupak bojanja pruža završni sloj i dugotrajnu zaštitu
  • Neraskidiva veza između akrilnog stakla i PVC-a kroz koekstruziju
  • Idealno za vanjske površine prozora izložene vremenskim uvjetima
  • Najviši površinski standard u području PVC-a

GEALAN-KUBUS®, GEALAN-acrylcolor® RAL 7039

GEALAN d.o.o.
GEALAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području Albanije, BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi