Iako može biti frustrirajuće plaćati neočekivane popravke, redoviti servis i pregled vaših strojeva dugoročno vam može uštedjeti puno vremena i novca. Čak i ako vaš stroj još uvijek radi dobro, lako se može pokvariti i zahtijevati neku vrstu popravka. Redoviti servis vaših strojeva smanjuje rizik od velikih kvarova.

Veći kvarovi na strojevima u većini slučajeva podrazumijevaju popravak koji može trajati tjednima, čak i mjesecima zbog čekanja dijelova. Samim time ostajete bez stroja na određeno vrijeme te vam zbog toga produktivnost pada.

Redoviti servis dugoročno vam štedi novac i vrijeme. Naravno, redovito održavanje opreme i strojeva predstavlja ulaganje. Međutim, ovdje morate zauzeti dugoročno stajalište. Kada ulažete u održavanje strojeva i opreme, ne radi se o servisiranju velikih problema svaki put. Umjesto toga, dajete profesionalcima da riješe manje probleme, naprave standardne postupke i zamijene određene dijelove prije nego što se pojave veći i skuplji problemi.

Ušteda vremena se događa jer redovito servisiranje smanjuje rizik od velikih kvarova koje bi stavile vaš stroj izvan pogona na neko određeno vrijeme. Ovisno o problemu ovisi i vrijeme popravka samog stroja. Također na vrijeme popravka utječu i neki drugi faktori kao što su čekanje dijelova koje, u današnje vrijeme, može biti poprilično dugo.

Uz to što vam redoviti servis strojeva štedi novac i vrijeme, povećava vam i učinkovitost. Redovito održavanje omogućuje radnicima na stroju da izvuku maksimum iz svojih strojeva. To dovodi do veće učinkovitosti na gradilištu jer ne samo da je oprema funkcionalna, već radi i sa optimalnim performansama. Osim toga, ne morate brinuti o prekoračenju rokova jer dio opreme radi sporije ili manje učinkovito zbog nenadanih kvarova.

Marka "Lorencic Bauservice" označava Tehniku + servis za građevinske profesionalce. Naš zadatak je podržati vaš rad na gradilištima s modernom tehnologijom i opsežnom uslugom i servisom.

Svaka Lorencic lokacija opremljena je in-house radionicom za tehnologiju građevinskih strojeva. Kako bismo vam mogli pružiti optimalnu podršku, popravke i servise obavljamo na licu mjesta ako je moguće i ako je potrebno.

Obratite se našoj radionici u najbližoj podružnici. Nastojimo što je prije moguće odraditi vaš zahtjev na vaše puno zadovoljstvo!

LORENCIC-CROATIA d.o.o.
LORENCIC-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi