Jer električno grijanje je grijanje budućnosti. Krenite u budućnost sa Mirakul inovativnim grijanjima.

Najbrže rastuća rješenja grijanja posljednjih godina su inovativni električni sustavi podnog grijanja i rješenja sa grijaćim panelima.

Čini se da je uobičajeno pogrešno mišljenje da je "električno grijanje skupo" posljednjih godina nestalo iz modernih građevinskih usluga kao rezultat praktičnih primjera električnog grijanja. Važna značajka električnog grijanja su niski troškovi ulaganja, jednostavan dizajn i dimenzioniranje, rad bez održavanja i visoka razina kontrole sobne temperature, čak i daljinski s WIFI termostatima.

Električni sustavi grijanja mogu se kombinirati s obnovljivim izvorima energije sada ili kasnije. Naši se proizvodi neprestano razvijaju kako bi zadovoljili sve strože građevinske standarde svake godine, pa se električno grijanje lako prilagođava energiji zgrada koje se grije.

Kao i u automobilskoj industriji, električna tehnologija više nije samo alternativa, već područje broj jedan i najbrže rastuće područje suvremenog građevinarstva.

Električno grijanje korisniku daje sljedeće prednosti:

  • Niski troškovi ulaganja
  • Brza izvedba (200 m² u jednom danu)
  • Sigurnost
  • Rad bez buke
  • Rad bez održavanja
  • Regulacija temperature po sobama
  • Sigurnost rada s neovisnim krugovima grijanja
  • Korištenje obnovljive energije

Korištenje obnovljive energije i solarnih panela bit će obvezno u narednim godinama za sve novoizgrađene nekretnine.

Upoznajte na vrijeme prednosti električnih grijača i saznajte više o grijanju budućnosti na našim web stranicama www.mirakul-inovativna-grijanja.hr ili u prezentacijskom i prodajnom centru u Osijeku, ul. J. Huttlera 33.

MIRAKUL INOVATIVNA GRIJANJA d.o.o.
MIRAKUL INOVATIVNA GRIJANJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupno na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi