Podno grijanje postaje sve popularnije zahvaljujući brojnim prednostima. Osim što štedi prostor jer tradicionalni radijatori više nisu potrebni, zrak se ne suši, a nema ni prašine! Toplina se ravnomjerno širi, a pod postaje ugodno topli, više nema hladnih podova i hladnih nogu čime se postiže maksimalni komfor u domu.

Bez obzira da li ste u fazi gradnje ili renovacije, želite li postaviti podno grijanje u kuhinju, dnevni boravak, kupaonu, spavaću sobu ili poslovni prostor, MAGNUM sustavi za podno grijanje mogu se koristiti u gotovo svim situacijama.

U ovom članku želimo vam predstaviti jedinstveni tip grijača: MAGNUM Mat grijaću mrežicu. Ona je dizajnirana za već postojeće gotove podne površine ili pločice, a može se postaviti i u nivelir masu. Debljina mrežice je u tanjoj varijanti 3 mm, u debljoj oko 5 mm. S obzirom na to da se mrežica postavlja direktno ispod završne podne obloge, vrijeme grijanja se smanjuje. Idealna je za prostorije koje se ne koriste duže vrijeme, na primjer kupaonice ili radne sobe.

Saznajte više o dostupnim mrežicama, sadržaju seta i garanciji na linku.

MAGNUM - CROATIA d.o.o.
MAGNUM - CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi