Opremanje kupaonice više nije jednostavno kao ranijih godina jer današnji kupaonski elementi dolaze u raznim stilovima, s različitim inovativnim funkcijama i u moru ponuda teško je odlučiti što odabrati.

Na primjer, već kod odabira WC školjke susrest ćete se s brojnim dilemama – Podna ili zidna? Podžbukni vodokotlić ili klasični? Isplati li se imati soft close dasku? Što je to japanski WC? Je li bolje kupiti bide ili imati WC školjku i bide u jednom?

Naravno, naše odluke najviše ovise o financijskim mogućnostima, zatim o prostoru s kojim raspolažemo (smještaj odvoda i slično), ali i o našim željama i potrebama koje nikako ne treba zanemariti. Kod uređenja kupaonice treba imati na umu da se radi o prostoru koji se ne renovira često, kod kojeg je bitno da je visoko funkcionalan, ali i da zadovoljava vaše želje po pitanju estetike i održavanja. Ukratko, razmišljajte dugoročno!

Ako vam je prilikom slaganja prioriteta osobna higijena na visokom mjestu tada je odlično rješenje japanski WC, odnosno WC školjka s tušem koji je zamjena za bide. Individualnim potrebama posebno je prilagođena Grohe Sensia Arena koja ne samo da pruža intimnu higijenu, nego se i sama čisti i održava, te je presvučena antibakterijskim i antifungicidnim premazima.

Dok je čišćenje vodom nakon upotrebe WC-a trend u cijelom svijetu, u Hrvatskoj tek pronalazi svoj put. Iako je cijena skuplja od standardnih modela, vjerujemo da postoje situacije zbog kojih je japanski WC isplativo ulaganje. Na primjer, kod trudnoće, menstruacije, hemoroida, određenih bolesti i sličnog. Radi se o temama koje su još uvijek pomalo tabu, ali su svakodnevne i ova inovacija zasigurno bi mnogima podigla kvalitetu življenja na jedan novi nivo.

Vratimo se na WC GROHE Sensia Arena koja u kupaonice 21. stoljeća unosi viši stupanj osobne njege i ima širok raspon značajki. Vjerojatno Vas zanima kako tuš WC uopće radi, kako funkcionira ispiranje i sušenje, na koje to značajke mislimo?

Donosimo odgovore na sva pitanja koja imate vezano uz ovu inovaciju!

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi