Mnogi ljeti većinu vremena provode u hladu na terasi, ispod nadstrešnice. Kako bi uživanje bilo što ugodnije, a terasa ugodan ljetni dnevni boravak, izolirajte nadstrešnicu sa skyTechom!

Spas od ljetnih vrućina većina pronalazi u hladu terase, ispod nadstrešnice. No ponekad ni to nije dovoljno za ugodan boravak na otvoreno. Ovisno o konstrukciji i izvedbi nadstrešnice vrlo lako se možete dogoditi da se vrućina zavuče ispod konstrukcije i da postane sparno. Zato nadstrešnicu možete izolirati sa skyTechom. I u ovoj primjeni skyTech se pokazao kao izvrsno rješenje, a svoje dojmove s nama je podijelila investitorica koja je skyTech primijenila na nadstrešnici terase svoje kuće na Braču: „Ljeto provodimo u kući u Supetru na Braču i zapravo nam se sve aktivnosti odvijaju na otvorenom, na terasi koju smo nadogradili 2014. Tražili smo ideju i rješenje kako natkriti terasu i pronašli u Polo commercu cjelokupno rješenje.

Terasa je veličine 25 m 2 , natkrivena je drvenom konstrukcijom na koju smo stavili lagani limeni pokrov Roser Mediteran koji se izgledom i bojom odlično uklopio u okolne krovne konstrukcije. S donje strane drvene konstrukcije je skyTech izolacijski sustav. Terasa je s tri strane orijentirana na sjever, jug i zapad. Mi smo oduševljeni i jako zadovoljni jer je na terasi toliko ugodno da mi gotovo ni ne boravimo unutra po danu.

skyTech je toplinsko-izolacijski sustav koji debljinom od svega 1 cm zamjenjuje 24 cm kamene vune. Omogućava znatne uštede u prostoru, tamo gdje je svaki centimetar bitan, kao što je slučaj kod renoviranja potkrovlja. Radi se o vodonepropusnom, zrakonepropusnom, negorivom te visoko paropropusnom sustavu, koji je ekološki prihvatljiv, nema štetnih sastojaka i 100% se može reciklirati.

POLO-COMMERCE d.o.o.
POLO-COMMERCE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost na području cijele Hrvatske, Austrije, BiH, Italije, Kosova, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi