Ako se spremate na renoviranje kupaonice susrest ćete se s brojnim dilemama. Jedna od njih je što odabrati za tuširanje - tuš ili kadu? Ako odaberete tuš ponovno trebate odlučiti hoćete li ugraditi walk in tuš kadu ili kanalicu.

Kanalica ima određenih prednosti, na primjer, tuš s kanalicom može izgledati vrlo elegantno i profinjeno jer je sifon gotovo nevidljiv. Zapravo, radi se o podnoj ili zidnoj kanalici u koju otječe voda tako da su pločice postavljene s minimalnim padom – voda “nevidljivo” klizi u sifon.

Navedena prednost postat će mana ako se ne možete pouzdati u majstore i tada je tuš kada puno bolji odabir. Nerijetko se događa da majstori ne odrade dobro pripremu čime dolazi do izlijevanja vode. Osim toga, ako vam je bitna estetika, danas se i tuš kade mogu ugraditi u razini s ostatkom poda.

Na tržištu postoji širok izbor tankih i elegantnih kada s takvom mogućnosti, prikladnih za male i velike kupaonice. Savršene su za moderna uređenja gdje će svojim atraktivnim dizajnom vizualno podići izgled kupaonice.

Suvremene akrilne tuš kade besprijekornog izgleda u svom asortimanu ima Grohe. Akrilna površina topla je na dodir, neporozna, otporna na ogrebotine i pruža visoku razinu higijene.

Mnogi smatraju da su kade bolje za opuštanje od tuševa. Ali, zahvaljujući inovativnoj tehnologiji danas tuševi pružaju visoku razinu udobnosti. Odličan su primjer Groheovi termostati koji sadrže niz naprednih funkcija kako bi doživljaj tuširanja bio što ugodniji.

Posebno treba spomenuti Groheov tuš set Euphoria koji zahvaljujući tehnologiji SmartControl omogućava odabir vrste mlaza i kontrolu vode. Time su temperatura i raspršivanje vode savršeni tijekom cijelog tuširanja.  

Ugradnja je jednostavna, kao i korištenje što je idealno za obitelji s djecom. Nema mogućnosti da se djeca opeku, nema straha od hladnih mlazova, nestrpljivog čekanja da dođe topla voda.

Želite li iskustvo tuširanja podići na još viši nivo tada je odličan izbor Euphoria System 260 jer pruža savršen spa efekt osvježenja. Osim za privatne domove, Grohe walk in tuš kade, kao i tuš setovi Euphoria savršeni su za apartmane i kuće za odmor. Svojim funkcijama i dizajnom osvojili bi i najzahtjevnije goste!


GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi