Vrtna kućica može biti toliko toga – od spremišta alata i pribora, mjesta za sigurnu pohranu građevinskog materijala ili mjesto za odmor i druženje, posebno dodate li joj terasu ili ljetnu kuhinju!

Danas je na tržištu velika ponuda vrtnih kućica. Raznih dimenzija, materijala i oblika, tipska ili izrađena po mjeri, pravilno postavljena i održavana trajat će dugi niz godina. Ako ipak želite, možete je sagraditi sami. Ytong nudi materijale s kojima je gradnja jednostavna i brza.

Nekoliko bitnih informacija navest ćemo u nastavku.

Kao i kod većine stvari, najvažnije je prvo napraviti plan, odrediti prioritete, namjenu kućice, budžet, veličinu, pripaziti na specifičnost materijala radi održavanja.  Bez obzira na namjenu, uvijek je dobro smjestiti je u hlad kako se ne bi pregrijavala tijekom ljeta. Ako ste odlučili napraviti kućicu sami, odvojite nekoliko dana, slijedite upute, nabavite osnovni alat. S obzirom na niske troškove gradnje i održavanja, te zahvaljujući činjenici da za objekt do 20m2 ne treba građevinska dozvola ako nije namijenjen za život, vrtna kućica idealan je dodatak svakom objektu koje može postati omiljeno mjesto za druženja.

Pročitajte više o građevinskoj dozvoli, odgovarajućoj podlozi, kako napraviti vrtnu kućicu za djecu ili saunu te kako uskladiti vrtni namještaj.

YTONG POROBETON d.o.o.
YTONG POROBETON d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Gradnja kuća na području cijele Hrvatske
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi