Kako bi zadovoljili potrebe, želje, ali i mogućnosti svakog kupca, Brodomerkur trgovine obogatile su svoju ponudu vrhunskim, praktičnim i originalnim proizvodima Porcelanosa grupe.

Porcelanosa ima veliko iskustvo u proizvodnji keramičkih pločica započevši svoju proizvodnju davne 1973. godine. Postali su jedan od vodećih proizvođača u sektoru keramičkih zidnih i podnih pločica. Svjetski ugled može zahvaliti inovativnom dizajnu svojih proizvoda, visokoj kvaliteti, primjeni suvremenih tehnologija i diverzifikaciji proizvodnje. Ponuda je zaista velika, bogata i nenadmašne kvalitete; od opreme za kuhinje i kupaonice, do visokotehnoloških materijala i najsuvremenijih građevinskih rješenja za suvremenu arhitekturu.

Osim ponude vrhunskih proizvoda, jedan od glavnih zadataka grupacije je briga i očuvanje okoliša. Grupa se trudi više od 30 godina implementirati poboljšanja svoje proizvodnje kako bi minimizirali utjecaj na okoliš. Osim u proizvodnji, i samim dizajnom proizvoda smanjuje se potrošnja vode i energije u vašem domu – slavinama koje ograničavaju protok vode ili sustavima grijanja koji omogućuju uštedu energije.

Pročitajte koji brendovi se nalaze u Porcelanosa grupaciji te njihovu bogatu ponudu.

BRODOMERKUR d.d.
BRODOMERKUR d.d.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi