Projektiranje stambenih i poslovnih objekata danas je značajno kompleksnije zbog nužne prilagodbe smjernicama Europskog parlamenta i Vijeća EU, a koje se primarno odnose na energetsku učinkovitost. Vanjska stolarija zgrada i kuća danas je jedan od najvažnijih elemenata, kako vanjskog izgleda, tako i kvalitetne toplinske i zvučne izolacije. Upravo zato, PVC stolarija nameće se kao prvi izbor svima onima koji žele dugotrajno kvalitetno rješenje, a istovremeno i estetski privlačno i funkcionalno.

PVC profili za sve stilove gradnje

Deceuninckovi laminirani PVC profili otporni su na vlagu, koroziju, truljenje i druga oštećenja, sa svojstvima koja jamče minimalan gubitak toplinske energije. Posebnost ovih profila je u tome da se mogu uklopiti u sve stilove gradnje: moderni, klasični, urbani ili ruralni.  Dostupni su u različitim dizajnima krila i dubine okvira što omogućuje mnoštvo kombinacija pa će se izvrsno uklopiti u objekte u modernom, minimalističkom stilu ili pak tradicionalnom stilu za obnovu postojećih objekata i gradnju novih u klasičnom ili ruralnom stilu. Mogućnost odabira boje profila prema stilu uređenja prostora dodatna je prednost Elegant profila koji su dostupni u čak 57 boja folija koje se apliciraju na PVC profile.

Tako su se ovi profili savršeno uklopili u dizajn hotela Adriale u Kreševu, pitoresknom mjestu udaljenom samo 30 kilometara od Sarajeva. Moderan hotel s četiri zvjezdice, ne ističe se samo svojim sadržajima, već i po iznimnom dizajnu koji u potpunosti poštuje prirodno okruženje i kulturna obilježja kreševskog područja.

Naime, u prizemlju je postavljena aluminijska stolarija, a na svim prozorima gornjih etaža hotela postavljeni su PVC profili s alu oblogama izvana pa je postignut ujednačen izgled i izvrstan je primjer kako se ovaj dizajn idealno uklapa u svijet aluminijskih prozora u premium izvedbi. Osim dizajna i kvalitete, jedan od ključnih faktora koji je utjecao na odabir upravo Deceuninck PVC profila, jesu i izvrsna termička svojstva, posebno važna u hladnom kraju gdje se hotel nalazi.

Elegantni crni Deceuninck profili naći se i na višestambenoj zgradi projekta Stanovi Remetinec koju karakteriziraju velike staklene površine uz iznimnu energetsku učinkovitost. Kako ističu iz arhitektonskog ureda Entasis ovi profili odabrani su zbog dizajna, odnosno boje PVC profila koja je najsličnija aluminijskima profilima, ali i zbog izvrsnih termičkih svojstava koja smo tražili.

„U proizvodnim pogonim Deceunincka, laminiramo profile poštujući stroge standarde kvalitete uz primjenu suvremene tehnologije, a uzorci se dodatno kontroliraju u posebno opremljenom laboratoriju kako bi se eliminirale reklamacije i prema kupcima isporučili profili vrhunske kvalitete. Specijalne zaštitne folije za laminaciju otporne su na djelovanje UV zraka i lako se održavaju. Profili se prema potrebama i preferencijama korisnika laminiraju u različitim bojama”, ističe Miro Meštrović, voditelj operacija u Deceunincku.

DECEUNINCK d.o.o.
DECEUNINCK d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske, putem svojih distributivnih partnera.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi