Trainer je privlačan, elegantan i upotrebljiv bazen kod individualne kuće ili aparmanskog naselja.

Compass bazeni proizvedeni su po originalnoj patentiranoj keramičkoj tehnologiji. Na temelju 30-godišnjih iskustava i istraživanja u Australiji i SAD-u, prodali su više od 70.000 bazena.

Ključne prednosti karbonsko-keramičke tehnologije su veoma pojačane keramičke jezgre bez smanjene elastičnosti, od 2014. godine obogaćene i tehnologijom karbonskih vlakana koja dodatno poboljšavaju mehaničke osobine školjke bazena i omogućuju ugradnju bez betonskih radova. Karbon se koristi i u izradi aviona, jahta i automobila. Karbonsko-keramički bazeni Compass zbog navedenih osobina, ponose se 20-godišnjim jamstvom od osmoze, doživotnim jamstvom na nepropusnost bazenske školjke i 10-godišnjim jamstvom na podvodnu površinu (i na postojanost boje). Jedini su na tržištu koje možete naručiti u unikatnim 3D bojama s Crystalite završnim slojem – te imaju izvanredan učinak na izgled vodene površine, koja je posebno zbog toga i privlačnija. Više o karbonsko-keramičkoj tehnologiji i bazenima pročitajte ovdje.

  • Ugradnja bez betonskih radova
  • Keramička jezgra (patent PN1690)
  • Trajni nadzor proizvodnog procesa
  • "Closed Beam" tehnologija
  • Nove 3D boje
  • Doživotno jamstvo


Karbonsko-keramička tehnologija kod bazena

Vodene atrakcije i dodatna oprema

Dodatna oprema bazena nije namijenjena samo za upotrebu i užitke, predstavlja i važan estetski moment. Bazen, kojega krasi vodeni slap, na lijepo uređenoj obali ima masivan i estetsko dovršen solarni tuš, a korisnicima i gostima je privlačniji od bazena bez dodataka. Ako dodamo još i elegantnu podvodnu rasvjetu, koja do izražaja dolazi tijekom noći, estetski efekt je veći.

Neke dodatke bazenu možemo i naknadno dodati, a posebno se ističe solarni tuš i vodeni slap. O većini je potrebno razmišljati već prije same ugradnje. Među estetskim dodacima na prvom mjestu su podvodna svjetla, među korisnim su protustrujno plivanje, masažne mlaznice i podni gejziri.

Svakako preporučujemo da prilikom projektiranja razmislite i o unikatnom sustavu za čišćenje, Vantage, koji jedini na tržištu omogućuje čišćenje bazena (većih komada smeća, kao što je npr. lišće).


Među estetskim dodacima na prvom mjestu su slapovi, među korisnim protustrujni sistem, masažne mlaznice i podni gejziri.

Novi XL – TRAINER 90 FB

Jedan od najprodavanijih bazena Compass Pools Trainer od prošle jeseni dostupan je u većoj dimenziji (9,06 m x 4,03 m x 1,50 m).

XL Trainer je bazen za zabavu, maženje i treninge – omogućava istovremeno plivanje više plivača, ima stepenice sa obe strane, da si kupači ne smetajo, kada ulaze i izlaze iz bazena i zato je jedinstven u ponudi bazena za upotrebu kod apartmana. Moderan geometrijski oblik, dva ruba na koja se mogu montirati masažne mlaznice i veliki prostor za ugradnju Sistema za protustrujno plivanje. Zato je bazen XL Trainer privlačan, elegantan i upotrebljiv bazen kod individualne kuće ili aparmanskog naselja.

Kliknite na link i provjerite sličnosti!

Tu smo za vas!
EMA d.o.o. tvrtka je s više od 25 godina tradicije, specijalizirana za savjetovanje, prodaju, montažu i servis bazena i bazenske tehnike. Ekskluzivni je zastupnik za prodaju visokokvalitetnih karbonsko-keramičkih bazena Compass u Hrvatskoj i u Sloveniji.
Klijente najprije informiramo o bazenima i opremi, kako bi se bolje odlučili. Veliki broj izvedenih projekata pouzdana je garancija da klijentu damo odgovore na sva pitanja i odgovarajuće savjete. Da radimo sa srcem i naši klijenti su uvijek dobrodošli.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi