Snažan trend digitalizacije zahvatio je i obrtnike koji u tome vide brojne prednosti. Na primjer, drže da je najveća prednost digitalizacije radnih procesa u uštedi vremena, zatim u većoj fleksibilnosti rada te u manjim troškovima.

Digitalizacijom obrtnika svakako se povećava učinkovitost i stvara veća blizina klijentima. Tome uvelike doprinose aplikacije za obrtnike.

Na različitim platformama postoji bezbroj aplikacija za obrtnike s raznim namjenama. No, prije odabira idealnog rješenja potrebno je točno definirati na koje bi načine aplikacija trebala pomoći vama i vašim zaposlenicima, koje bi funkcije trebala imati i slično.

Donosimo vodič u kojem ćete saznati što je bitno kod odabira dobre aplikacije za obrtnike, predstavljamo aktualne trendove i pružamo pregled najboljih softverskih rješenja za pametne telefone i tablete.

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi