Dodatna oprema bazena nije namijenjena samo za upotrebu i užitke, predstavlja i važan estetski moment. Bazen, kojega krasi vodeni slap, na lijepo uređenoj obali ima masivan i estetsko dovršen solarni tuš, a korisnicima i gostima je privlačniji od bazena bez dodataka. Ako dodamo još i elegantnu podvodnu rasvjetu, koja do izražaja dolazi tijekom noći, estetski efekt je veći (Vodene atrakcije).

Neke dodatke bazenu možemo i naknadno dodati, a posebno se ističe solatni tuš i vodeni slap. O većini je potrebno razmišljati već prije same ugradnje. Među estetskim dodacima na prvom mjestu su podvodna svjetla, među korisnim su protutok za plivanje, masažne mlaznice i podni gejziri.

Svakako preporučujemo da prilikom projektiranja razmislite i o unikatnom sustavu za čišćenje, Vantage (Sustav za samočišćenje), koji jedini na tržištu omogućuje čišćenje bazena (većih komada smeća, kao što je npr. lišće).

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi