Novi modeli Compass bazena!

Lounger bazeni

Compass ima najnoviji model Lounger, gdje se podvodni rolo skriva ispred stepenica. Bazen Lounger prigodan je za sve one kojima je dizajn zatvorenog bazena vrlo važan. Ima savršen dizajn i stvarno izgleda fantastično. Možete odabrati dužinu 9,5 m ili 11,5 metara, oba modela imaju širinu 4,06 m i dubinu 1,5 m.

Nadogradnja modela Fun 74 i Fun 80 bazena

Sigurnost je na prvom mjestu! Zato svi Compass bazeni imaju sigurnosni rub za ruke i noge. Također, možete se lako kretati rubom do stepenica i izaći iz bazena. Ova prednost je izuzetno dobra i prikladna ako imate djecu. Oba modela su dostupna i bez sigurnosnih rubova.

Model Fun 74 nadograđen je tako da ima od ove godine mogućnost podvodne rolete Compass Pools. Razvoj u tvornici Compass Pools ide u smjeru brze i jednostavne ugradnje. To je u ovom razdoblju još važnije jer svi nastojimo da naše poslovanje bude beskontaktno i čim više učinkovito.

Fun 80 infinity

Ugradnja preljevnog bazena je zahtjevna, kako prostorno tako i instalacijski. Međutim, to više neće biti problem jer njegova ugradnja postaje brža i jednostavnija. Proizvođač je pripremio novi model bazena, Fun 80 s integriranim preljevnim kanalom. Svi problemi kod gradnje preljevnih kanala su sad iza nas.

Dimenzije bazena:
  • Dužina: 8,35 m
  • Širina: 4,10 m
  • Dubina: 1,5 m
  • Težina: 1.200 kg
  • Volumen: 42 m3
Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi