Bilo da je riječ o novogradnji ili obnovi, s visokokvalitetnim fasadnim sustavom toplinske izolacije, ostvarite svoj san o udobnosti i sigurnosti vašeg doma. ROCKWOOL izolacija izrađena je od negorive kamene vune koja u kombinaciji s odgovarajućim građevinskim materijalima osigurava maksimalnu sigurnost, energetsku učinkovitost, trajnost i ekonomičnost. Udobnost i blagostanje započinju već s odgovarajućom omotnicom zgrade.

Sve veća potreba za ETICS sustavima gdje su kvaliteta, pouzdani održivi materijali i zaštita od požara nužni, dovodi do odabira sustava temeljenih na izolaciji od kamene vune. Različite zidne konstrukcije i područja primjene zahtijevaju različita izolacijska rješenja. ROCKWOOL je razvio široku paletu proizvoda koji zadovoljavaju potrebe tržišta za različitim formatima, mehaničkim karakteristikama i svojstvima izolacijskih materijala.

Idealno rješenje za kontaktne fasade zahvaljujući svojstvu dvoslojne gustoće - 2 gustoće u 1 ploči

ROCKWOOL jedinstvena patentirana tehnologija predstavlja najveću inovaciju u proizvodnji kamene vune. Samo ROCKWOOL proizvodi izolacijske ploče autentične dvoslojne gustoće koja nastaje za vrijeme proizvodnog procesa i bez potrebe za korištenjem ljepila.

Dvoslojna gustoća u usporedbi sa standardnom gustoćom

ROCKWOOL u svom asortimanu nudi proizvode dvoslojne i standardne gustoće.

Međutim, najbolje rješenje za performanse fasade tijekom ugradnje i za životnog vijeka zgrade su proizvodi dvoslojne gustoće. Vanjski površinski sloj naših proizvoda premašuje sve ostale proizvode na tržištu svojstvima čvrstoće i otpornosti prilikom izvedbe armaturnog sloja. Unutrašnji sloj osigurava bolje toplinske performanse, kao i fleksibilnost ploča tijekom instalacije. Tako je moguće kompenzirati manje neravnine podloge.

Ploče standardne gustoće najbolje je iskoristiti za špalete oko prozora, gdje je potrebna debljina od 2 do 4 cm.

Vanjski sloj veće gustoće posebno je označen crtom i uvijek treba biti okrenut prema van.

ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
ROCKWOOL ADRIATIC d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske, BiH, Crne Gore, Srbije i Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi