GROHE Rapido SmartBox to čini lako!

Novi GROHE podžbukni termostati

Odmah ćete se zagrijati za njih!

Novi termostati GROHE imaju tanak dizajn, velik izbor stilskih tipkala, prilagodive maskice i idealni su za potpune tuš setove. U paru s GROHE Rapido SmartBox-om garantiraju laku instalaciju.

ELEGANTAN ŠTEDIŠA PROSTORA – Okrugli, kvadratni ili kockasti?

Dizajnirani i izrađeni za više udobnosti, praktičnosti i prostora, naši novi dvoručni termostati izgledaju varljivo jednostavno.

Izuzetno uska tipkala, širine od samo 10 mm, i tanak dizajn kontrola osiguravaju da je ukupni doseg tek 43 mm. Svi naši dvoručni termostati nude ovu kombinaciju dobrog izgleda i dodatnog prostora.

Zajamčena laka instalacija: GROHE Rapido SmartBox

Za instalatere, GROHE Rapido SmartBox predstavlja univerzalno rješenje za jednoručne miješalice, dvoručne termostate i SmartControl. S jednom ugradbenom kutijom koja odgovara na više od 180 tipkala, a koja dolazi s nizom genijalnih karakteristika, GROHE Rapido SmartBox omogućit će vam efikasniji i efektivniji rad.

Zaronite dublje u svijet GROHE Rapido SmartBox-a

Od prednosti podžbuknih tehnologija do inteligentnih rješenja za instalaciju, u ovoj brošuri (PDF; 11,1 MB) pronaći ćete sve što trebate znati o GROHE Rapido SmartBox-u.

Više vijesti iz GROHE svijeta

Video mjeseca: GROHE QuickFix Plus

Sustav za fiksiranje GROHE QuickFix Plus čini ugradnju jednostavnom i bez muke

Slobodno vrijeme uz GROHE QuickFix Plus sustav. Osigurava ugradnju do 70% brže nego na usporedivim slavinama, zahvaljujući unaprijed sastavljenoj slavini i tehnologiji instalacije bez alata.

Novosti o proizvodu: GROHE Bau kolekcije

Kuhinjski stil i udobnost na dodir

Dostupne u visokoj, srednjoj i niskoj visini izljeva, slavine u ovom asortimanu su dizajnirane za korisnikovu udobnost.

Svaka slavina sadrži mehanizam za glatko okretanje za dodatnu fleksibilnost, a Easy Exchange Mousseur značajka čini mijenjanje perlatora na niskom i srednjem izljevu, kada je potrebno, jednostavnim.

Zahvaljujući GROHE Zero, voda iz slavine je zajamčeno 100% bez olova i nikla.

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi