VISAGE - moderan dizajn u skladu s prirodnim materijalima


Prateći suvremene trendove, arhitekti često odabiru prirodne materijale kao što su kamen, drvo ili metal za suvremeni ili dominantni završni sloj fasade. Nažalost, pravi materijali ne samo što su skupi, već i vrlo teški za transport i rad. Dugogodišnje iskustvo u građevinskim materijalima i poznavanje najnovijih arhitektonskih trendova, potiču nas na razvoj nove linije žbuka i boja: VISAGE, inspirirano prirodom.

Saznajte više o VISAGE linijama žbuka i boja

Ceresit Visage znači imidž i izgled koji se odnosi na naš glavni cilj – ponuditi investitorima idealne materijale koji omogućavaju izvedbu najljepših i elegantnih projekata. ovo je savršeni odgovor na izazove suvremenog dizajna koji cijeni minimalizam i jednostavnost bez straha od inovacija i eksperimenata.

Kako bi se pojednostavnio odabir, unutar široke palete Ceresit Visage proizvode smo podijelili na tri kategorije koje predstavljaju tri ključne skupine prirodnih resursa: kamen, drvo i metal. Unutar svake skupine nudi se široki izbor boja i struktura koje omogućavaju prijenos pojedinih koncepata u stvarnost.

KAMEN

Kamen je popularan materijal, cijenjen stoljećima zbog svoje raznolikosti i bezvremenske ljepote. Daje fasadi dostojanstven i elegantan izgled i koristi se kako bi se dobio klasičan i minimalistički izgled zgrade. postoji širok izbor popularnih nijansi granita i pješčenjaka.

DRVO

Drvo igra ključnu ulogu u suvremenom dizajnu. Drvene fasade idealno stvaraju površine modernih domova, poslovnih objekata ili obiteljskih kuća. linija Ceresit VisagE je pravi odgovor za sve one koji traže napredne materijale s ljepotom i elegancijom prirodnog drva. materijal može formirati uzorke i detalje koji će zadovoljiti i najzahtjevnijeg investitora.

METAL

Za modernu arhitekturu, tradicionalni materijali nisu više dovoljna inspiracija. sve češće suvremeni projekti koriste jarke sjajne dijelove koji predstavljaju najnovije, dinamične promjene trendova u arhitekturi. Unutar Ceresit Visage rasponu postoji izbor između metalnih efekata, svjetlucave fasade i opala.

HENKEL CROATIA d.o.o.
HENKEL CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Dostava prema dogovoru s Vašim komercijalnim zastupnikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi