Vino je piće u kojem uživamo uz hranu i druženje. Nekako je sastavni dio svega toga, a rezultat ispijanja vina su definitivno čepovi boca. Vjerojatno su ti čepovi završili u kanti za smeće, ali probajte ih sada sačuvati i skupiti. Vjerujemo kako vam to neće biti problem.

Postoje razne dekoracije na zidu, a vi možete imati onu originalnu dekoraciju i to od vinskih čepova. Za ovakav pothvat vam ne treba puno vještine, samo malo volje. Od vinskih čepova možete izraditi gotovo bilo što, razne okvire za slike, zidne satove ili pak neke motive i oblike. Kako bi vam to bilo lakše, složite sliku ili motiv na stolu ili podu, te lijepite čep po čep kako biste dobili ono što ste zamislili.

Pluteni čepovi od vinskih boca mogu se rezati pa vas ne treba brinuti da će možda previše viriti iz zida. Možete čak i cijeli jedan zid obući u čepove te na taj način dobiti jedan neobičan zid, idealno za muške dnevne boravke ili podrume. Napravite ploču od čepova na koju možete stavljati razne papiriće na koje ćete pisati neke obaveze ili nešto slično. Radite motive poput srca, cvjetova, okrugle motive, kockaste, što god vam padne na pamet. Imajte na umu da čepove možete rezati, ali i bojati.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi