Uz kuću ili stan posjedujete zemljište koje stoji neiskorišteno? Preporučujemo gradnju vikendice jer ćete s tim pothvatom biti samo na dobitku.

Prednosti vikendice

Imate li zemljište na moru i izgradite vikendicu ona će vam dugoročno služiti za odmor tijekom ljetnih mjeseci. Zašto da nekome plaćate za boravak na moru ako imate nešto svoje. Tijekom godišnjih odmora ili vikenda imat ćete mjesto na koje možete otići napuniti baterije i odmoriti od posla.

Želite li da vam se gradnja objekta na moru financijski isplati tada ga možete koristiti za iznajmljivanje gostima. Naravno, opcija je i prodaja vikendice.

Posjedujete li zemljište negdje na kopnu, u blizini planina, jezera ili u nekom selu također se isplati izgraditi kuću ili kućicu u koju možete pobjeći od svakodnevne rutine.

Povoljna gradnja

Voljeli biste imati vikendicu, ali muči vas cijena gradnje? Jeftina rješenja su skladišni kontejner koji možete obojiti, izolirati, obući ga drvom ili opekom, stari sijenik koji se može naći po selima, ili izgradite kućicu od drva.

Vikendice od drveta

Drvene vikendice omiljene su zbog korištenja prirodnih materijala, pružaju toplinu i udobnost. Na tržištu postoje brojne tvrtke koje vikendice od drveta izrađuju u dimenzijama po želji kupca. U njima se mogu izvesti sve instalacije (struja, voda, kanalizacija) i prednost je što su prijenosne.

Ako ne posjedujete zemljište već ga planirate kupiti vjerojatno na umu imate određene lokacije. Preporučujemo da za svoj budući posjed u obzir uzmete montažne vikendice.

Montažne vikendice

Montažne kuće danas su posebno popularne. U njima se može boraviti tijekom čitave godine, grade se od kvalitetnih materijala i mogu biti korištene za privatne i poslovne svrhe.

Odlučite li se za kupnju ili gradnju montažne kuće njezin izgled prilagodite okruženju u kojem ju planirate smjestiti. Postoje različiti tipovi kuće i tu u obzir uzmite svoje potrebe i stil koji preferirate. Unutrašnji prostor kuće treba biti maksimalno iskorišten. Bude li funkcionalan, boravak će biti ugodniji.

Vrlo udobne, ugodne i estetski privlačne su drvene montažne kuće. Jedna od prednosti koju svakako treba spomenuti je brzina gradnje ovakvih objekata. Uštedjet ćete vrijeme i puno živaca.

Ako ste u mogućnosti priuštite si kuću za odmor jer će vam se sve uloženo višestruko isplatiti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi