Pretvaranje besplatne solarne energije u električnu energiju financijski je itekako privlačno. Proizvedena energija koristi se za potrebe vlastitog kućanstva, može se skladištiti u baterijske spremnike ili predati u javnu mrežu. Proizvodnja vlastite električne energije može rezultirati neovisnošću od javne električne mreže.

Zbog zakonski regulirane naknade ili uštede vlastitom potrošnjom, investicija se isplati nakon samo nekoliko godina. U svakom slučaju, to povećava vrijednost nekretnine. Ugradnjom Viessmann fotonaponskog sustava svatko može postati proizvođač vlastite električne energije.

Ponuda Viessmann fotonaponskih sustava upotpunjena je sveobuhvatnim uslugama u rasponu od projektiranja i razrade projekta do isporuke i servisa od strane kompetentnih Viessmann stručnih partnera.

  
VIESSMANN HRVATSKA d.o.o.
VIESSMANN HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i tehnička podrška na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi