Pogledajte video

RÖFIX Renostar® Univerzalna masa za renoviranje i izravnavanje

Mineralna masa za renoviranje i izravnavanje s univerzalnim područjem primjene. U jednom sloju moguća debljina nanosa od 1 do 10 mm.

Armaturna masa za izravnavanje TIS-a ili armiranja fasadne žbuke u kombinaciji s RÖFIX P50 staklenom mrežicom. Masa za izravnavanje uobičajenih nosivih podloga. Kao vezivni most, idealan je za nanošenje zupčastim gleterom na betonsku podlogu, postupkom "svježe na svježe". Koristi se i kao masa za armiranje minimalne napetosti prilikom stvrdnjavanja, za obradu postojećih toplinsko-izolacijskih fasada (saniranje pukotina) te za obradu nosivih starih žbuka i nosivih starih premaza boje kao i pukotina koje nisu uzrokovane statikom.

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi