Pogledajte video

Spremate li se za radove sanacije u svom stambenom objektu preporučujemo korištenje vapnene unutarnje žbuke RÖFIX CalceClima® Ambiente. Može se koristiti kao podžbuka za unutrašnje zidove i plafone na svim normalnim žbukanim podlogama. Podložna je žbuka za plemenite i strukturne žbuke, silikatne žbuke ili žbuke od silikonskih smola, a upotrebljava se i za zidove od modernih materijala.

Vapnena unutarnja žbuka RÖFIX CalceClima® Ambiente koristi se kao podložna žbuka na svim uobičajenim podlogama za žbuku, kao što su opeka, cigla, šuplja cigla, cementni kamen, vapnenac, hrapavi beton. Primjenjiva je za unutarnje i vanjsko područje na visokoporoznim zidovima, na primjer, kamen od porobetona ili blok cigle. Karakterizira ju visoka paropropusnost, izvrsna obradivost, minimalno naprezanje prilikom stvrdnjavanja, reguliranje vlažnosti, nema hidrofobnih sredstava i ekološki je prihvatljiva.

Upute za korištenje:
Najprije treba zamiješati materijal. Nakon toga slijedi nanošenje u debljini nanosa od najmanje 10 mm. Zadnji korak uključuje ravnanje aluminijskom H-letvom.

Pogledajte video

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi