Pogledajte video

Pripremate li se za renoviranje svojih stambenih prostora preporučujemo da isprobate vapnenu finu žbuku RÖFIX CalceClima® Fino. Primjenjiva je za unutarnje zidove i stropove (na sve normalne podloge), za zidove od modernih materijala, za mineralne, upojne podloge.

Ekološka vapnena žbuka RÖFIX CalceClima® Fino idealna je podloga za premaze s vapnenim ili silikatnim bojama. Biološki je pogodna za stambene prostorije, regulira vlažnosti i klimu u prostoru, karakterizira je visoka paropropusnost i izvrsna obradivost.

Upute za korištenje
Podlogu je najprije potrebno ohrapaviti RÖFIX strugalicom. Prvi nanos stavlja se u debljini od oko 1 mm. Drugi nanos također ide u debljini od oko 1 mm, postupkom „svježe u svježe". Slijedi strukturiranje i premazivanje fine žbuke.

Bez vremena sušenja moguć premaz s vapnenim bojama/ostale paropropusne boje nanose se tek nakon vremena sušenja od najmanje 21 dan.

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi