Tuševi u razini poda postali su popularni odabir modernih kupaonica i u velikoj mjeri nadomještaju klasične tuš kade. Kada se odlučite za tuš u razini poda, potrebno je voditi brigu i o posebnom načinu odvajanja vode. Ovdje dolaze na svoju funkciju kanalice za tuš.

Za one koji ne znaju točno što je kanalica za tuš, prvo kratko objašnjenje: to je posebni podni sifon u koji se tijekom tuširanja odvodi voda i najbolji je izbor kada u kupaonici nema klasične tuš kade.

Tuš kanalice pribor su za suvremene kupaonice, saune i područja za odmor u kojima estetski i tehnički zahtjevi diktiraju odabir visokofunkcionalnih i fleksibilnih proizvoda.

Njihova su glavna prednost jednostavna ugradnja, održavanje i uporaba prostorija bez barijera. Tuš kanalice se stapaju s podnom površinom, što znači da na podu nema prepreka. Takve su tuš kabine idealan izbor za porodice s malom djecom, odrasle, starije osobe i osobe sa smanjenom pokretljivošću.

Kolekcija LIV ima šest različitih dizajna rešetki, od kojih svi imaju moderan dizajn, otpornost na oštećenja i malu visinu ugradnje, što je posebno poželjno kod obnove kupaonica.

Tuš kanalice LIV imaju veliku nosivost (300 kg), podesive su po visini i imaju protok vode od 35 do 38 l/min u skladu s EN 1235-2. Rešetke tuš kanalica izrađene su od nehrđajućeg čelika debljine 1,5 mm u mat izvedbi i na izbor su u sljedećim duljinama: 350, 450, 650, 750 ili 850 mm.

Uz najtraženije duljine, kanalice LIV su na raspolaganju i u duljini 950 i 1050 mm za posebne situacije.

TUŠ KANALICA, PLASTIČNI OKVIR, rešetka STANDARD / CUSTOM crna

U trendu su crne tuš kanalice suvremenog dizajna. Svojim izgledom u svakom će prostoru ostaviti efektan dojam.

Osim estetike, prednost crnih tuš kanalica je u jednostavnoj demontaži radi čišćenja sifona, otporne su na oštećenja, imaju malu visinu ugradnje i postoji više mogućnosti dužine rešetke (350, 450, 650, 750, 850  mm).

U ponudi su uključeni svi dijelovi potrebni za ugradnju i učvršćivanje proizvoda.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi