Pogledajte video

Estrih je dio građevine koji se postavlja na nosivu podlogu, može biti međusloj postavljen na sloj za razdvajanje ili izolaciju. Bitan je za kvalitetu življenja i zato treba obratiti pažnju na kvalitetu proizvodnje i polaganje.

Kod odgovarajućeg sastava poda smanjuje se prijenos buke koraka i povećava toplinska izolacija. Ugrađuje li se u estrih podno grijanje toplina će se ravnomjerno rasporediti i bit će otpuštena u visinu.

Zanima li vas sustav polaganja podnih sistema pogledajte video u kojem je prikazano stvaranje laganog nasipa, korištenje folije i izolacijske trake za rubove, izvođenje izolacije, te pričvršćivanje cijevi podnog grijanja.

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi