Vanjski zidovi više ne predstavljaju isključivo estetski element arhitekture, već prije svega štede energiju i održavaju povoljnu mikroklimu prostora koji zatvaraju. Izolacija vanjskog zida najbitniji je element toplinske zaštite i zato izolacija fasade treba biti odgovarajuće planirana i izvedena. Vrlo je bitno da bude izrađena od kvalitetnih materijala i s dostatnom debljinom toplinsko-izolacijskog materijala.

Za izolaciju fasade najčešće se bira kamena vuna jer u jednom potezu rješava tri temeljna zahtjeva za građevinu: toplinsku zaštitu (gospodarenje energijom i očuvanje topline), zvučnu izolativnost i otpornost na požar.

Rekonstrukciju fasade s ETICS sustavom od kamene vune odabrali su vlasnici obiteljske kuće u Zagrebu. U videu pogledajte zašto su odabrali upravo kamenu vunu i saznajte njezine brojne prednosti!

KNAUF INSULATION d.o.o.
KNAUF INSULATION d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u preko 150 dućana u cijeloj Hrvatskoj te u BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi