Pogledajte video

Spremate li se na radove sanacije i renoviranja u svojim stambenim prostorijama preporučujemo korištenje vapnenog šprica RÖFIX CalceClima ®. Primjenjiv je za unutarnje i vanjsko područje na visokoporoznim zidovima (na primjer, kamen od porobetona ili blok cigle).

RÖFIX CalceClima ® jednostavna je podloga za žbuke koja izjednačava upojnost podloge; vapneni špric i vezivni most za mineralne i upojne podloge kao što je staro i novo ziđe opeke; vapneni špric i vezivni most za ekološke žbuke poput vapnenih i glinenih žbuka.

Upute za korištenje
Najprije je potrebno očistiti i navlažiti podlogu. Zatim zamiješajte materijal i nanesite špric u debljini od 3-5 mm. Treba ga nanijeti potpuno pokrivajući površinu. Ovaj ekološki vapneni špric može se nanositi na sve mineralne, upojne podloge.

Pogledajte video

RÖFIX d.o.o.
RÖFIX d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda u trgovinama građevinskim materijalom po cijeloj Hrvatskoj. Djelujemo i na području Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Italije, Kosova, Slovenije, Srbije i Švicarske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi