Predstavljamo vam građevinsko ljepilo Soudal 48A na bazi sintetičke gume - "tekući čavli", s jakim lijepljenjem i kratkim vremenom stvrdnjavanja.

Zahvalno je zbog otpornosti na vlagu u širokom rasponu temperatura (od -20 do +60 ⁰C ⁰C) i zbog izvrsne adhezije na svim poroznim i ne poroznim podlogama.

Koristi se za hitna lijepljenja keramičkih pločica, za lijepljenje rubnih površina i prozora, dovratka ploča, profila, plastike otporne na otapala, pluta, drva i drvnih dekorativnih panela, za lijepljenje vješalica, prekidača, držača te kabela izrađenih od plastike i metala.

Kako bismo vas pobliže upoznali sa Soudal proizvodima donosimo video s prikazom primjene! Pogledajte kako pomoću Soudal kontaktnog ljepljivog gela popraviti stol ili zalijepiti potplat cipele sa Soudal kontaktnom ljepljivom tekućinom.

SOUDAL d.o.o.
SOUDAL d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Distribucija proizvoda po cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi