Staklo zadržava oblik i prozirnost bez obzira na vanjske utjecaje pa je odličan izbor za vaš ravni krov. Izvrsna izolacijska svojstva štite prostor od vanjske vrućine ili hladnoće te smanjuju buku.

VELUX prozor za ravni krov sa zakrivljenim staklom inovativno je rješenje i prvi takav na svijetu! Jedinstveno vanjsko zakrivljeno staklo dovodi više dnevnog svjetla i ističe se svojim dizajnom kao elegantno rješenje za ravne krovove vidljive s ulice ili drugih objekata. Zakrivljeno staklo kao gornji element može se kombinirati s fiksnim ili elektrificiranim VELUX INTEGRA® donjim elementom.

Prednosti

  • Vanjsko staklo, otporno na ogrebotine prelazi preko nosivog okvira i osigurava neometano otjecanje vode
  • Izolirani PVC okvir i dvostruko izolacijsko staklo za optimalnu energetsku učinkovitost
  • Diskretna vanjska tenda za zaštitu od topline

Elektrificirani model
Upravlja se putem upravljačkog panela koji se isporučuje zajedno s prozorom. U slučaju kiše, prozor se sam zatvara putem senzora za kišu. Na prozor se jednostavno spajaju i elektrificirana plisirana
sjenila.

Fiksni model
Fiksni model se ne može otvarati. Za ugradnju električnih sjenila potrebna je kontrolna jedinica KUX 110.

Prozor za ravni krov osigurat će vam kvalitetno prirodno osvjetljenje i ulazak svježeg zraka u središnje dijelove objekta. Njegova prednost je i u smanjenju potrebe za umjetnom rasvjetom te omogućava prirodno prozračivanje čime kontrolira količinu vlage u prostoru. U odnosu na fasadne prozore, prozori za ravni krov se lako pozicioniraju upravo tamo gdje vam je potrebna svjetlost: iznad stola ili radnog prostora. Rezultat je ugodan i optimalno osvijetljen prostor s mogućnošću prirodnog provjetravanja kroz krov.

Fotogalerija (14)

VELUX HRVATSKA d.o.o.
VELUX HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Distribucija putem prodavatelja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi