Klima uređaji osim što hlade vašu prostoriju služe i za grijanje te omogućuju cirkulaciju zraka, a sve to je moguće zahvaljujući najnovijoj tehnologiji. Sigurno se pitate kako klima uređaji rade. Osnovno načelo rada klima uređaja jednaka je hladnjacima. Unutarnja jedinica klima uređaja preuzima energiju toplog zraka iz prostora. Pomoću rashladnog sredstva koje povezuje unutarnju i vanjsku jedinicu te izmjenjivača koji se nalazi u vanjskoj jedinici, energija toplog zraka iz prostora se predaje na vanjski zrak.

Saznajte koje prednosti nudi Vaillant klima uređaj, započnite s planiranjem Vašeg klimatizacijskog sustava te provjerite ponudu klima uređaja koji će se savršeno uklopiti u Vaš dom. Iskoristite maksimalnu udobnost koju pružaju Vaillant klima uređaji i uživajte u ugodnoj temperaturi tijekom cijele godine!

VAILLANT d.o.o.
VAILLANT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Maloprodajna distribucija proizvoda putem partnera u cijeloj Hrvatskoj (Žepoh - 01/ 65 52 113; Petrokov - 01/ 23 55 333)
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi